Aankoop keuringen

Twijfels over de bouwkundige staat ?

Een bestaande woning aankopen is voor velen geen dagelijkse kost. De woning wordt vaak door een roze bril bekeken, de plaats van het bankstel en tv  zijn al bepaald. De verkopende makelaar heeft alleen belang bij verkoop van de woning, en een aankoop makelaar is niet voldoende bouwtechnisch onderlegt. Een koper heeft onderzoeksplicht bij aankoop van onroerend goed, door het laten uitvoeren van een bouwkundige keuring loopt de koper minder risico en voldoet aan de onderzoek plicht. Laat u daarom begeleiden door een ervaren bouwkundige, de kosten zullen tov mogelijke kosten van gebreken meevallen. Met een bouwkundige keuring in de hand kunt u tijdens de prijs onderhandlingen uw voordeeldoen.

 

Wij bieden 2 mogelijkheden voor een aankoop keuring nl:

 

Bouwkundige keuring

uitgebreide opname van alle bouwkundige onderdelen met een rapportage en mogelijke verbeterpunten. ( aanbevolen voor woningen met bouwjaar voor 2010 en woningen met zichtbare en of specifieke problemen)

Quick scan

Woning keuring op hoofd onderdelen van de woning : dak, gevels Fundering, vloeren, kozijnen etc ( aanbevolen voor woningen met een bouwjaar na 2010). In een beknopt overzicht wordt de staat van de diverse onderdelen aangegeven.

 

Tarieven staan aangeven in het aanvraag formulier voor bouwkundige keuringen